Conte – Un pingüí a casa

Vine a veure tot el que fa el pingüí a casa

Hola! Sóc un pingüí i he d’estar uns dies sense sortir gaire al carrer. Estic a casa amb la familia. Treballem i ens ho passem bé junts! Ens vols veure?

Sobre “Un Pingüí a casa”

Aquesta història és una petita crònica d’alguns moments dels nostres primers 41 dies de confinament arrel de la pandèmia mundial causada pel Covid-19, i abans que estigués permés que els nens poguessin sortir a passejar.

Vaig escriure i il·lustrar aquesta història inicialment com a regal de Sant Jordi per la meva filla de 4 anys que va a la classe dels Pingüins Papua i pel meu fill de 20 mesos que és una baldufa que va darrera d’ella tot el dia. De retruc, també era per tota la resta d’amics i amigues pingüins als que pensava que també els podria fer il·lusió.

Un cop fet, vaig pensar que també podria agradar a d’altres nens i nenes que estaven vivint el mateix. S’ho mereixien tots perquè ho estaven portant molt millor del que ens haguéssim imaginat mai.

Per aquest motiu, el dia de Sant Jordi de 2020 vaig començar a circular aquesta hitòria per xarxes socials autoritzant-ne la difusió sense ànim de lucre, perquè altres nens i nenes el poguessin llegir i passssin una bona estona. Esperava que dibuixés alguns somriures, aprenguessin a llegir algunes paraules i els agradés.

La resposta va ser molt emotiva, i per aquest motiu he decidit també tradüir-lo a altres idiomes. Els trobareu tots en aquesta pàgina web.


ALTRES IDIOMES

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s