Català

HOLA! SÓC UN PINGÜÍ I TINC MOLTES GANES dE COMPARTIR COSES AMB VOSALTRES

Quina il·lusió que hagueu arribat fins aquí! Sóc un pingüí papua i la meva vida ha canviat molt ultims mesos. He hagut d’estar a casa molts dies, no he pogut anar a l’escola, poc a poc he pogut anar sortint al carrer… tot és diferent. Puc compartir amb vosaltres què fem?

Tinc ganes de sortir però la veritat és que a casa també s’hi està molt a gust.

Estem junts i tot anirà bé.

“Un pingüí a casa”

CONTES

VIDEO-CONTE

Si voleu més informació o conèixer les novetats del pingüí, les podreu trobar en el blog.

SOBRE PINGüíNS

  • Els pingüins viuen a l’Antàrtida on l’aigua és freda
  • Són aus que tot i tenir ales no poden volar
  • Les seves aletes estan adaptades per nadar
  • Tenen el ventre clar i el dors fosc
  • Són ovipars, ponen ous
  • Mengen peixos calamars i Krill
  • Existeixen 17 espècies de pingüíns.
  • El Pingüí Emperador és el més gran de tots (1,2m i 30kg).
  • El Pingüí Papua és el pingüí que neda más ràpid de tots
  • El Pingüí Macaroni té plomes daurades que li llueixen al cap.

Gràcies

Sense l’ajuda de les següents persones el conte no hagués sortit com ha sortit. Moltes gràcies per la inspiració, per l’ajuda i pel consell. Una forta abraçada pingüina.

La meva familia – la meva inspiració
Cris Castelló – fada padrina pingüina
Anna Mestres – senyoreta Pingüina Papúa

Sobre Mi

Hola! Sóc la Sílvia i em fa molt il·lusió que hagueu arribat fins aquí. Benvinguts!

Sóc mare de la Martina (4 anys) i el Marc (21 mesos). Sempre m’ha agradat dibuixar i escriure, però sempre ho havia considerat més com a hobby i durant molts anys ho vaig deixar de costat. Vaig estudiar ADE, em vaig especialitzar amb Marketing i vaig treballar durant 8 anys en empreses de gran consum a Barcelona. Durant aquells anys va néixer la Martina i vaig tornar a dibuixar i escriure per ella, despertant-se el somni que tenia de petita: escriure i il·lustrar històries per nens.

Quan la Martina tenia 20 mesos, al meu marit li va sortir una oportunitat increïble i vam anar a viure a Londres on hi vam viure 2 anys fantàstics. Vaig decidir perseguir el meu somni i reinventar-me i aprendre online sobre dibuix, il·lustració, tècniques digitals… tot el que pogués, mentres en paral·lel treballava per Mum & You, una start-up de Londres per la que escrivia poemes, petits contes i dibuixava els seus personatges per bebés. Allà va néixer el Marc i en mi van créixer encara més les ganes d’escriure i dibuixar. Vam tornar els 4 a Barcelona a l’Abril de 2019, des d’on treballo remotament des de casa per Londres i en aquests moments vivim confinats per la pandèmia del coronavirus que ens està canviant tant la vida.

Durant la nostra estada a Londres, vaig escriure i enviar contes a agents i editorials però de moment només he rebut cartes de rebuig. Però no passa res! Ho seguirem intentant! JK Rowling va ser rebutjada múltiples vegades… no s’ha de perdre l’esperança.

Jo segueixo aprenent i en aquest temps de confinament he escrit aquest conte pensat inicialment per la Martina i pel Marc. La inspiració neix de que la Martina va a la classe dels Pingüíns Papua al Col·legi Sant Ignasi de Sarrià a Barcleona. Com és un conte molt vinculat al moment que estem visquent, vaig decidir circular-lo per xarxes socials com a regal de Sant Jordi per tots aquells nens i nenes que estan visquent el mateix que nosaltres. Sé que convertir-se en autora públicada és molt difícil, però no per això ho deixaré d’intentar. Mentrestant, compartiré amb vosaltres per aquí tot el que vaig fent i escrivint. M’encantarà conèixer les vostres opinions per aprendre i créixer.

Espero que us agradi.

Sílvia

Maig 2020

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s