Un pingüí al carrer


Descobreix tot el que fa el pingüí per sortir al carrer

Hola! Sóc un pingüí i ja puc sortir al carrer! Ara hem de fer les coses una mica diferents però estem bé. Poc a poc tot tornarà a la normalitat. Ens vols veure?

Sobre “Un PingÜÍ AL CARRER”

Aquest llibre digital és una petita crònica de com estem visquent el desconfinament de la pandèmia del Coronavirus de la primavera de 2020. És una manera visual d’explicar als meus pigüins què hem de fer per sortir al carrer i com ens hem de comportar amb aquesta “nova normalitat”. El canvi constant de criteris i de fases de la desescalada no ho ha fet massa fàcil, però ho he fet lo millor que he pogut.

Desprès de quasi 50 dies sense poder sortir de casa es va permetre que els nens poguessin començar a sortir al carrer. Durant setmanes els criteris eren bastant estrictes, només entre les 12 i les 19, durant un màxim d’una hora i no més lluny d’1 km de casa sense possibilitat d’anar en cap tipus de transport. Inicialment les directrius deien que tots els nens majors de 3 havien d’anar amb mascareta. Unes setmanes més tard ja no. Al prinicipi els menors de 3 anys havien d’anar en cotxet i no en podien sortir. Desprès més relaxat. Durant setmanes només un pare podia sortir amb un màxim de 3 nens. Desprès es van adonar que no passava res si els dos pares anaven junts amb els seus fills.

Encara no es sap com tornarem al cole després de l’estiu. La setmana que ve es comencen a obrir els casals i suposo que els criteris aniran evolucionant i adaptant-se a la nova realitat. Per ara seran 10 nens per grup, han d’arribar amb mascareta a l’escola i portar-ne de recanvi a la bossa, els nens no podem entrar en tot el recinte escolar, entraran de manera escalonada en franges de 10 minuts i ja veurem què fan amb les distàncies de seguretat. Poc a poc. Algun dia tornarem a la normalitat.


Altres idiomes

CASTELLÀ

ANGLÈS

FRANCÈS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s